Algemene Informatie

Model tractor

Is uw zoon of dochter volledig fan van de boerderij en landbouwvoertuigen of heeft u zelf passie voor tractoren of andere landbouwvoertuigen? Dan is een model tractor of één van de andere miniaturen, promotiematerialen of rolly toys een mooi product om deze passie mee te uiten. In onze webwinkel en op de markten waar wij onze producten ten toon stellen kunt u de model tractor van uw favoriete merk aanschaffen. Nog altijd breiden wij ons nu al ruime assortiment uit. Door regelmatig onze website in de gaten te houden mist u dus nooit de nieuwste artikelen op dit gebied.

Voor wie is een model tractor geschikt?

Een model tractor is een mooi cadeau voor jong en oud. Waar wij bijvoorbeeld al een mooie tractor hebben met een schaal van 1:87 voor slechts €9,75, kunt u bij ons ook zeer gedetailleerde tractoren vinden met een schaal van 1:18 voor meer dan €100,-. Wat uw wens ook is, in onze webwinkel vindt u altijd de model tractor waar u naar op zoek was en dat maakt dat een model tractor niet alleen geschikt is voor de volwassene die hier zijn of haar hobby van heeft gemaakt, maar ook voor kinderen om mee te spelen en het boeren leven mee te ontdekken.

Kortom is dit geschenk geschikt voor jong en oud en vindt u hierin ook diverse mogelijkheden bij rz-farmtoys. Deze mogelijkheden maken dat u bij ons altijd kunt slagen of u nu op zoek was naar speelgoed voor een jong kind of juist een zeer gedetailleerde model tractor voor de verzamelaar.

Onze producten

In onze webwinkel vindt u niet alleen een model tractor van diverse merken, maar vindt u veel meer miniaturen of zelfs rolly toys of skelters. Wij proberen op deze manier een breed publiek dat houdt van landbouw aan te spreken met ons aanbod en zijn dan ook continu bezig met het uitbreiden hiervan. Wij staan met onze producten regelmatig op landbouw gerelateerde markten om te laten zien dat onze producten van hoogwaardige kwaliteit zijn. De bestelde producten kunnen dan ook op deze markten worden afgehaald of worden voor u door heel Europa verzonden. Voor de levertijd van de model tractor en andere producten hanteren wij 4 werkdagen. Natuurlijk streven wij ernaar dat uw bestelling na ontvangst van betaling nog dezelfde dag op de post wordt gedaan, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van het bestelde product.

Tips, ideeën en suggesties achterlaten

Natuurlijk staan wij open voor tips, ideeën en suggesties van onze klanten, zodat wij te weten komen waar er voor ons nog verbetering valt te halen. Ook wanneer u vragen heeft over de model tractor of andere artikelen horen wij dit graag, zodat wij u kunnen voorzien van antwoorden. U kunt ons dan ook eenvoudig bereiken door uw opmerking of vraag te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij streven er dan naar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Wanneer u belt naar 06-42204101 staan wij u natuurlijk ook graag persoonlijk te woord, zodat u direct een antwoord kunt krijgen op al uw vragen.